Часовници - Марка часовници Breitling
Петък, 20.01.2017, 00:17
Добре дошли Гост | RSS

ЧАСОВНИЦИ

Часовници

Марка часовници Breitling

Последна новина около марка часовници Breitling от 25-ти май е подписването на дългосрочно партньорство между Breitling и Международната федерация по въздушни спортове (International Air Sports Federation). Часовници Breitling са първата компания, която е привилегирована на бъде официален партньор на Федерацията. Това поставя началото на бъдещи мероприятия на различни въздушни спортове под крилото на Федерацията и марка часовници Breitling. Разбира се официалният часовник на Международната федерация по въздушни спортове ще бъде с логото на часовниците Breitling.
Историята на Breitling датира от 1884 година, когато е основана от Léon Breitling, специализирана в направа на джобни часовници хронографи и прецизни хронометри за научни и индустриални цели. През 1892 г. той решава да премести своята работилница в La-Chaux-de-Fonds, който по това време бил метрополис на швейцарската часовникарска индустрия. И днес часовниците марка Breitling все още са установени в La-Chaux-de-Fonds, същият град, в който преди 120 години нейният основател отваря първата фабрика, специализирана в хронографи.
Както всяка друга реномира швейцарска марка и компания Breitling е потомствена и дълги години се предава на поколения от фамилията. Марката има много серии, отличаващи се със своя специфика. Една от най-атрактивните серии са часовниците за Bently. Тези модели часовници хронограф съчетават духа и ценността на двете марки: традиции, ексклузивност и високи технологии. Тази линия хронографи въплъщава майсторството на Breitling в направата на механични хронографи. Разбира се часовниците от тази серия притежават и изключителна естетика и са вдъхновени от най-емблематичните дизайни на марката Bently. За ценителите на престижите марки комбинацията на марка кола Bently и часовник Breitling е перфектната симбиоза на лукс и престиж. Друга серия това са часовниците Navitimer, които представляват часовник, снабден с известния навигационен компютър, който се използва при полети. Този супер хронограф скоро се превръща в предпочитан часовник сред пилотите по цял свят. Дори през 1962 г. космонавтът Scott Carpenter носи часовник Breitling Cosmonaute chronograph по време на своя полет в орбита. Днес компанията продължава да продуцира часовници на най-високо ниво в света.

Търси

Часовници - календар

«  Януари 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Сайт за часовници

  • Часовници